Hardushetk (kontsertmõtisklus).
Orelil Maris Oidekivi.
Viiulil Toomas Bubert.
Kõik kuupäevad
- Kolmapäev, 03 November 13:30
„Ja kuningas vastab neile: „Tõesti, ma ütlen teile, mida te olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle.“ /---/ „Tõesti, ma ütlen teile, mida te iganes olete jätnud tegemata kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete jätnud tegemata minulegi.“ Ja need lähevad igavesse karistusse, õiged aga igavesse ellu“ (Mt 25:40, 45–46).
Loe edasi…„Aga seda kuuldes jüngrid jahmusid väga ja ütlesid: „Kes siis üldse võib pääseda?“ Kuid Jeesus ütles neile otsa vaadates: „Inimeste käes on see võimatu. Aga kõik on võimalik Jumala käes!““ (Mt 19:25j). Aamen.
Loe edasi…Tallinna Jaani kirik oli 26. novembril, igavikupühapäeval rahvast täis ja elutervelt rõõmus. Üks rõõmu põhjus oli kindlasti ka see, et ametisse õnnistati koguduse uus juhatus.
Loe edasi…16. novembril 2023. aastal lahkus Tallinna Jaani koguduse eelmine juhatus ja valiti uus. Nõukogu koosolek kujunes arvatust pikemaks, kuid kulges suhteliselt üksmeelselt ja kristlikus vennaarmus. Senist juhatust tänati ja tunnustati aplausiga.
Loe edasi…Tallinna Jaani koguduse juhatuse esimees PEETER RAUDSEPP:
Loe edasi…Tallinna Jaani koguduse nõukogu pingelisel ja tähtsal koosolekul 2023. aasta 16. novembril, kus ametist lahkus eelmine juhatus ja valiti uus ning paika said ka sinodi liikmed, mõjus vahepeal kui palsam hingele nõukogu liikme TARMO VAINO kõne. Avaldame selle siin laiemale ringile:
Loe edasi…Koguduse juhatuse etteotsa – esimeheks ja aseesimeheks – said nüüd, kui õpetajate pingirida on äärmuslikult tühjaks muutunud ja eelmine juhatus lahkus, üle 30 aasta Tallinna Jaani kirikuga seotud olnud mehed. Istusime pool nädalat pärast seda, kui uus juhatus sai nõukogu koosolekul ametisse valitud, juhatuse esimehe RAUL BACHMANNIGA (51) kirikus köögilaua taga, et jätta maha märk praegusest ajast. Tee auras tassides ning mõtted voolasid rahulikult ja kindlalt.
Loe edasi…Septembris algas „Loodud sõna õhtute“ seitsmes aasta. Õhtujuht JANEK MÄGGI vestles ettevõtja ja arvamusliidri INDREK NEIVELTIGA.
Loe edasi…Orelil Maris Oidekivi.
Viiulil Toomas Bubert.