Kirik avatud palvetajatele.
Tema on ka kohal.
Orelil Tiia Tenno.
(Kirik avatud 30 minutit)
Kell 12.30 võimalus privaatseks armulauaks.
Kõik kuupäevad
- Neljapäev, 15 Aprill 12:00
Soovin sulle õnnistatud Suurt Reedet vana keldi palvega:
Loe edasi…Hiljuti käisid Tallinna Jaani noored kohtumas Tartu Pauluse ja Äksi Andrease Koguduse noortega.
Tartu Pastoraat võimaldas tasuta oma ruumides korraldada noorte kohtumisõhtu, kasutada Pastoraadi kööki ning ka majutuse eest tasu ei küsitud.
Loe edasi…Enam ilusamaks ei saagi minna! Neljapäeval kell 18 algab TASUTA kontsertmõtisklus, kus kannatusaja laule laulab Tallinna Jaani kiriku meeskoor PEETER PERENSI dirigeerimisel – seekord altari ees, mitte koorirõdul nagu tavaliselt. Laulude vahel mõtiskleb õpetaja JAAN TAMMSALU.
Loe edasi…Kannatusnädala esimeses pooles on kohane mõtiskleda C. S. Lewise raamatu „Lihtsalt kristlus“ teemadel ja arutleda sealt edasigi. Selleks avaneb võimalus 4. aprillil kell 18 Tallinna Jaani kiriku raamatuklubis. Kõik on oodatud!
Loe edasi…Tallinna Jaani kirikus on viimastel aastatel koordineerinud kirikuteenijate tööd Anu Lust. Just tema on õige inimene rääkima sellest, mida kirikuteenija töö endast üldse kujutab. Ühtlasi kutsub ta kõiki soovijaid – tulge julgesti kirikuteenijaiks!
Loe edasi…Oma loo räägib kirikuteenija KÜLLI SOOMETS.
Loe edasi…„Oh, teised on siin kõrgharidusega ja puha, mina vaid tehnikumi lõpetanud, ma olen tavaline inimene,“ rehmab kirikuteenija HELGI TIIK tõrjuvalt käega, kuid siis sulab ja on valmis oma lugu rääkima:
Loe edasi…Tema on ka kohal.
Orelil Tiia Tenno.
(Kirik avatud 30 minutit)
Kell 12.30 võimalus privaatseks armulauaks.